Melles Hoornvlieskliniek

KLIK HIER OM NAAR UW DOSSIER TE GAAN

Melles Hoornvlieskliniek

Melles Hoornvlieskliniek is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor verzekerde zorg voor patiënten met hoornvliesaandoeningen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aandoeningen aan de traanfilm en het bindvlies (conjunctiva).

Melles Hoornvlieskliniek is in 2004 opgericht door dokter Gerrit Melles. Hij heeft over de jaren heen verschillende revolutionaire behandeltechnieken ontwikkeld zoals DMEK (Descemet membraan endotheliale keratoplastiek) en Bowman layer transplantatie. Deze technieken zorgen voor sneller herstel, er zijn minder risico’s en de operatie resulteert vaak in beter zicht. Dr. Melles’ innovaties worden inmiddels wereldwijd toegepast.

Behalve dat u bij Melles Hoornvlieskliniek de meest vooruitstrevende zorg krijgt, zijn de wachtlijsten kort en staan onze patiënten werkelijk centraal. We zijn een kleine kliniek met een klein, hecht team. Op de website van Zorgkaart Nederland wordt onze kliniek gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 9.2.

Onze kliniek

We bouwen een nieuwe website!

Sinds de zomer van 2021 bouwen wij aan een nieuwe (aparte) website voor onze Melles Hoornvlieskliniek. We kunnen u nog niet veel laten zien maar het zal functioneel, makkelijk en overzichtelijk zijn! Tot dan vragen we uw geduld en kunt u op deze website informatie vinden.

read more >

Contacteer ons

Heeft u een vraag die u liever direct met ons bespreekt? Of wilt u een afspraak maken in onze kliniek? Dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereiken door te bellen naar +31 10 297 4444 of stuur een mail naar info@niios.com.

read more >

Nieuwe brochure MHR

In onze nieuwe brochure informeren wij u graag over de Melles Hoornvlieskliniek, onze werkwijze en het behandelaanbod. Daarnaast kunt u meer informatie vinden over onze medewerkers die u graag de beste zorg leveren, passend bij uw behoeften.

read more >

COVID-19 protocol

Er geldt in onze kliniek een Covid-19 protocol waarbij wij rekening houden met de geldende regels van de overheid. Leest u alstublieft onze update per 1 november 2021 met informatie over waar u op moet letten als u onze kliniek bezoekt. Lees hier ook meer over ons vaccinatiebeleid.

read more >

Uw dossier

Sinds 2020 werken wij met een nieuw elektronisch patiëntendossier waardoor de logistieke stappen sneller doorlopen zijn en onze artsen meer aandacht kunnen besteden aan de zorg en behoeften van u als patiënt. Klik hieronder om naar uw dossier te gaan.

read more >

Aandoeningen

Wij behandelen allerlei verschillende aandoeningen in het hoornvlies zoals Fuchs endotheeldystrofie, keratoconus en bulleuze keratopathie. Op deze pagina leest u meer over de hoornvliesaandoeningen en met welke innovatieve technieken we ze behandelen.

read more >