Coronavirus update

Update Coronabeleid Melles Hoornvlieskliniek

Als kliniek willen wij graag optimale, maar ook verantwoorde zorg bieden. Helaas hebben wij in verband met de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus moeten besluiten om ingrijpende maatregelen te treffen voor de komende periode. Deze maatregelen zijn mede tot stand gekomen op advies van en in overleg met de corneawerkgroep, de Federatie Medisch Specialisten, de RIVM en de Nationale Transplantatie Stichting.

Operaties die niet direct spoed hebben, zullen voorlopig niet plaats kunnen vinden. Als u gepland staat voor een operatie zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Reguliere consulten zullen tot nader order worden uitgesteld, tenzij:

  • de oogarts besluit dat het uitstellen van uw consult niet verantwoord is. Er wordt dan telefonisch contact met u opgenomen voor het plannen van een nieuwe afspraak. Deze afspraak zal indien mogelijk plaatsvinden op dezelfde dag als de reeds geplande afspraak, echter het tijdstip zal mogelijk veranderen.
  • de oogarts het raadzaam acht een telefonisch consult met u in te plannen. Ook dan zal er telefonisch contact met u worden opgenomen voor het plannen van deze afspraak.
  • u vragen heeft of klachten ondervindt. Wij vragen u dan contact met ons op te nemen. Indien dit wenselijk wordt geacht, kan er dan een (telefonisch) consult met u worden ingepland.

In alle overige situaties zullen wij in de komende periode contact met u opnemen voor het plannen van een nieuwe afspraak op een nader te bepalen datum.
Indien u in de komende weken een afspraak heeft staan bij de Melles Hoornvlieskliniek dan zult u deze week een e-mail of brief van ons ontvangen.

Via ons algemene telefoonnummer (010-2974444) blijven wij op werkdagen bereikbaar van 8.30 – 17.00 uur. Buiten kantoortijden wordt u, wanneer er sprake is van spoed, via dit nummer doorgeschakeld naar de dienstdoende arts.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen op telefoonnummer 010-297 44 44 of per e-mail naar info@hoornvlieskliniek.nl

Met vriendelijke groet,
Team Melles Hoornvlieskliniek